fbpx

Videotuotanto & Henkilökuvaus

Saimme ainutlaatuisen mahdollisuuden tehdä yhteistyötä KarmaMedia.fi kanssa. Halusimme mainostoimistona saada asiakkaillemme laadukkainta mahdollista kuvatuotantoa, joten päädyimme valitsemaan tekijöiden parhaimmistoa.

✉ Yhteydenotto 👇🏽

KarmaMedia videotuotanto 🎬

Liikkuva kuva on yksi parhaita keinoja tuoda runsaasti informaatiota asiakkaille. Vanha sananlaskuhan on, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Kertooko liikkuva kuva sitten miljoona sanaa? Varmaa on kuitenkin se, että yrityksen panostaessa visuaaliseen viestintään yritys saa uskottavuutta ja lisäarvoa. KarmaMedian työn jälki on ammattitasoa ja vivahdus elokuvamaista tuotantoa, jolla saadaan aikaiseksi puhutteleva ja myyvä mainosvideo, asiakaskokemusvideo, strategiavideo tai vaikkapa tapahtumavideo. KarmaMedian tuotannon takana on Kuopiosta muuttanut leppoisa yhteistyöhenkinen Teemu Myöhänen, joka tekee projektin eteen valtavasti työtä. Teemua voisi kuvailla hymyilevänä ja rautaisena tekijä tyyppinä.

KarmaMedia Henkilökuvaus 📸

Nykypäivänä laadukkaat kuvat ovat todella tärkeitä yrityksen viestinnässä. Esimerkiksi sosiaalisen median alustat usein priorisoivat laadukkaan sisällön ensimmäiseksi verrattuna kotikutoiseen tuotantoon. Mikäli haluat onnistuneen henkilökuvan ja järjestää yrityksellesi henkilökuvaus päivä on Karmamedia yhteistyökumppani, jota kannattaa tavoitella. Kameran edessä on helppo olla, sillä kuvaaja tekee olon helpoksi ja antaa konkreettisia vinkkejä studiossa olemiseen. Hyvän tekninen osaaminen ja jalat maassa työskentely on selkeästi osa KarmaMedian loistavaa tuotantoa.

Ota yhteyttä 👌