Hei yrittäjä! 

Oletko aloitteleva yrittäjä ja etsit näkyvyyttä yrityksellesi? Vai onko sinulla kasvua tavoitteleva yritys, joka tarvitsee uusia asiakkaita ja parempaa markkinointia? Me Nettirempalla uskomme, että oikeanlainen markkinointi tuottaa yritykselle kuin yritykselle todellista hyötyä. 

Markkinointi avaa ovet asiakkaille 

Markkinoinnin tuoma hyöty ylittää siitä syntyneet kustannukset ja tuo yrityksellesi niin asiakassuhteita kuin arvokkaita yhteistyökumppaneitakin. Parhaimpaan lopputulokseen päästään kartoittamalla yrityksellesi tuottavimmat markkinointikanavat, jolloin pienillä kustannuksilla voidaan tehokkaasti ja resursseja tuhlaamatta kohdentaa markkinointia potentiaalisille asiakkaille.  

Käytännössä se tarkoittaa toimivia nettisivuja, kohdennettua mainontaa ja näkyvyyden lisäämistä Googlessa sekä sosiaalisissa medioissa: ammattilaiset seuraavat tuloksia ja ohjaavat markkinoinnin parhaiten toimiviin kanaviin. 

  

Tuloksia ilman riskejä – työnäyte  

Jos mietit onko yritykselläsi varaa ulkoistaa markkinointi tai epäilet markkinoinnin toimivuutta, voit unohtaa huolesi. Me Nettirempalla uskomme markkinoinnin kannattavuuteen ja olemme vieläpä niin varmoja, että tarjoamme teille työnäytteen siitä, mitä voimme saada aikaan. 

Tämä on edullinen ja riskitön tapa tutustua tulospohjaiseen markkinointiin. Kokonaishinta työnäytteelle on 500 € (+alv24%) ja mikäli et ole tyytyväinen toteutuneisiin tuloksiin, olet oikeutettu saamaan takaisin veloittamamme summan.  Lue lisää työnäytteen ehdoista täältä.  

Kuinka työnäyte toteutuu? 

Tämän tulospohjaisen markkinoinnin pikaprojektin aikana teemme analyysin yrityksesi ajankohtaisesta tilanteesta sekä suunnittelemme ja toteutamme sille tulospohjaisen markkinointiohjelman. 

Teemme kahden kuukauden kuluttua muutosten tekemisestä markkinointiraportin, josta selviää markkinoinnin todellinen hyöty eli sen avulla saavutetut potentiaaliset asiakkaat. Tarkastelujakson jälkeen mietimme yhdessä kanssasi, kuinka tulospohjaista markkinointia kannattaa jatkaa ja pohdimme parhaimmat jatkosuunnitelmat juuri teidän tapauksessanne!  

Tartu tilaisuuteen!  

Mieti hetki, onko sinulla varaa olla markkinoimatta yritystäsi? Tämän matalampaa kynnystä et löydä tulospohjaisen markkinoinnin aloittamiseen. Pienellä ponnistuksella näet konkreettisesti, miten yrityksesi voi kasvaa oikeanlaisella markkinoinnilla. Lue työnäytteen ehdot täältä. 

Jos olet tyytyväinen palveluumme, olemme jatkossakin valmiita auttamaan yritystäsi kehittymään. Toivotamme sinut tervetulleeksi kokeilemaan työnäytettä!      

-Nettirempan tiimi 

Seuraava Askel Kohti Tuloksia
-Tilaa Työnäyte

Asiakkaitamme