Tietoa meistä

Nettiremppa etsii taakseen hyviä tuotteita ja palveluita, joiden takana voi rehellisesti seistä.

Nettiremppa Oy

Nettiremppa on tulospohjainen mainostoimisto. Suurimman tuloksen saavutamme pitkillä yhteistyökumppanuuksilla, kun pääsemme asiakkaan kanssa nauttimaan yhteisen työmme hedelmistä. Asiakkaan näkökulmasta tämä tarkoittaa sitä, että kun yhteistyökumppaninasi toimii markkinointi- ja mainostoimisto, jolle maksat vain heidän ansiosta tehdystä tuloksesta, eli internetin kautta tulleista kaupoista, voit olla varma, että he tekevät menestyksesi eteen vähintään yhtä paljon kuin sinä.

Lienee tässä kohtaa selvää, että jo aloituspaketista lähtien tavoitteenamme on pitkäaikainen yhteistyö ja siksi meille on ensisijaisen tärkeää, että markkinoimamme yritykset ovat asiakaspalvelussa ja tuotteiden laadussa kärkikastia. Nykyään löytyy kaikenlaisia “laillisia” huijauksia ja krääsätuotteita, joiden markkinointiin käytetään paljon resursseja. Me emme halua myydä ilmaa tai tuotteita, jotka eivät oikeasti tuo konkreettista apua tai hyötyä asiakkaille.

Kun aloitamme yhteistyön uuden yrityksen kanssa, varmistamme ensimmäiseksi, että yrityksen tuotteet ja palvelut ovat sellaisia, joita voi rehellisesti markkinoida ja myydä. Kun palvelu- ja kasvukyky on varmistettu aloitamme asiakkaan mukaiseksi räätälöidyn nettirempan, joka koostuu tarkoin valituista ja sekä meillä että muualla hyväksi havaituista toimenpiteistä.

Seuraavaksi esittelemme työkaluja ja toimenpiteitä, joiden avulla saavutamme yhdessä asiakkaan kanssa parhaan tuloksen.

 

Nettisivut

Nettisivut ovat monen yrityksen näkyvin esittely. On siis tärkeää, että asiakas löytää sieltä tarvitsemansa tiedon nopeasti eikä huku turhan tiedon sekaan. Teemme asiakkaillemme joko kokonaan uudet nettisivut tai päivittämme jo olemassa olevia nettisivuja vastaamaan paremmin asiakkaan tarpeita.

Mainosvideot

Mainosvideoilla on kätevää tuoda asiakkaille paljon infoa lyhyessä ajassa. Videokuva tuo ihmisille läheisen kuvan yrityksestä ja selkeän infon siitä, miten yritys toimii ja voi tuoda yrityksen työn jäljen konkreettisemmin ja aidommin asiakkaiden tietoisuuteen.

Sisällöntuotanto

Kaikki tietävät, että somessa tulee näkyä ja olla aktiivinen. Monelle tämä on kuitenkin mahdotonta kiireisen työn ohessa. Me tulemme mukaan asiakkaiden toimintaan siten, että me hoidamme kaikki tarvittavat päivitykset. Pidämme somekanavat aktiivisina ja tarjoamme niihin laadukasta sisältöä.

Facebook-mainonta

Toimintamme keskeisimpiin toimintoihin kuuluu Facebook-mainokset. Teemme uusia mainoksia jatkuvasti ja pyrimme siihen, että mainokset pysyvät tuottavina ja tuovat jatkuvasti maksavia asiakkaita niin paljon, että mainoksiin menevä kustannus on vain pieni osa niiden tuomasta myynnistä.

Hakukonemarkkinointi

Toteutamme asiakkallemme hakukonemarkkinointia. Tällä tarkoitetaan toimenpiteitä yrityksen näkyvyden parantamiseksi hakukoneissa, kuten Googlessa. Sen keskeisimpiä toimintoja ovat hakukoneoptimointi (SEO) sekä hakusanamainonta (SEM).

Se on kustannustehokkuutensa ansiosta tärkeä osa digitaalisen markkinoinnin työkalupakkia. Se on tehokas tapa ohjata sinua jo etsivät asiakkaat luoksesi nopeasti sekä edullisesti.

Sähköpostimarkkinointi

Vaikka ei uskoisi, niin sähköposti on monen yrityksen kustannustehokkain markkinointikanava. Autamme teitä luomaan oman sähköpostilistan ja rakentamaan sinne tarvittavat myyntiputket. Sähköpostimarkkinointi voi toimia kerran rakennettuna versiona tai viikottain/kuukausittain lähetettävänä uutiskirjeenä.

Asiakkaitamme

Lopetimme luukkumyynnin
ja aloimme tehdä kauppaa.

Lopetimme luukkumyynnin
ja aloimme tehdä kauppaa.

Meillä oli mielikuva Nettirempasta iloisella ja ennakkoluulottomalla meiningillä toimivana yrityksenä jo ennen kuin päädyimme itse heidän asiakkaakseen. Nettirempan palveluita meille suositteli eräs tuttu firma, jolla oli erityisen positiivisia kokemuksia yhteistyöstä heidän kanssaan sekä internetmarkkinoinnin tehostamisella saavutetuista tuloksista. Nettiremppa tarjosi fiksua palvelua järkevällä budjetilla. Kun kemiatkin kohtasivat, oli helppo alkaa tehdä yhdessä hommia.

Muutoksia Fiksusti Oy:n markkinointiin tehtiin siten, että Nettirempan avustuksella pyrittiin ottamaan internetistä kaikki mahdollinen hyöty irti. Käytännössä tämä tarkoitti sitä, että asiakkaita ohjattiin löytämään meidän verkkosivumme sekä haluamansa palvelu. Enää meidän ei ole tarvinnut tyrkyttää itseämme asiakkaille, vaan asiakkaat ovat itse lähestyneet meitä ottamalla suoraan yhteyttä. Kun internetin kautta osataan tuoda aidosti esiin yrityksen kaikki erilaiset puolet, helpottaa se palveluiden myymistä.

Internetmarkkinoinnin avulla saavuttamamme tulokset kertovat osaltaan siitä, että kaikki on hoidettu aivan viimeisen päälle. Yhteistyö on sujunut mutkattomasti ja joustavalla meiningillä tuloksista tinkimättä. Suosittelenkin Nettirempan palveluita ehdottomasti myös muille remonttiyrityksille. Aina kun on tarvittu apua, on Nettiremppa auttanut!

Niklas Oksanen, Toimitusjohtaja

Seuraa tärkein kysymys:
Onko sinulla kapasiteettia uusille asiakkaille?

Jos yrityksesi palvelu on hyvä ja pystyt toimittamaan sitä isommille asiakasmäärille, voimme auttaa teitä. Me pidämme yrityksesi näkyvillä sosiaalisessa mediassa ja Googlessa, luomme kohderyhmät eri markkinointikanaviin ja muokkaamme nettisivuistasi sellaiset, että ne palvelevat myyntiä ja markkinointia. Ennen kaikkea hankimme kuitenkin sinulle lisää maksavia asiakkaita!

Olemme ammattilaisia sisällöntuottamisessa, markkinoinnissa ja nettisivujen teossa. Kun jätät markkinointisi meidän käsiimme, voit luottaa siihen, että teemme kaikkemme lisätäksemme yrityksesi myyntiä. Ilman markkinointia jätät monet asiakkaat kilpailijoittesi käsiin. Nykyään lähes kaikki ihmiset käyttävät internettiä palveluiden etsimiseen, ja internetissä tehdään päivittäin miljoonia ostopäätöksiä.

Miksi et tarjoaisi asiakkaillesi mahdollisuutta ostaa sinulta?

Mikäli sinulla on kapasiteettia palvella nykyistä enemmän asiakkaita, niin ota yhteyttä.

Ota yhteyttä

Yhteydenottopyyntö

  • Nettirempan Koivu
  • Nettirempan Mänty
  • Nettirempan Tammi
Jäikö vielä jotain mieleen? Kerro siitä meille Lisätiedot-osiossa.