Podcast- ja Äänikirjatuotanto

Oletko aina haaveillut omasta podcastista?

Podcastien suosio jatkaa kasvuaan ja yhä useampi kuuntelee podcasteja Suomessa ja muualla maailmassa. Muunmuassa suoratoistopalvelu Spotify on panostanut podcasteihin merkittävästi ja tarjontaa löytyy laidasta laitaan.

haetuimmat podcast jaksot suomessa ovat tällä hetkellä Jäljilla podcast, (Ahrefs) Antti holma Podcast, Poks podcast, Aamulypsy podcast ja auta antti podcast. Nämä jaksot ovat ehdottomasti kuuntelemisen arvoisia!

Suomessa nousussa olevia podcasteja google trendien mukaan on esimerkiksi BB Podcast, Girl Gang (GRL GaNG) podcast, Selviytyjät podcast ja Hey baby podcast. 

Nyt sinullakin on mahdollisuus aloittaa oma tuotanto. Varaa itsellesi aika studiolle ja aloita nauhoittamaan. Teemme podcast tuotannon helpoksi, sillä autamme teknisessä puolessa ja yrityksemme tarjoaa myös mahdollisuuden mainostukselle.

Kuulisitko itsesi äänikirjojen lukijana?

Nettiremppa kerää jatkuvasti ääninäytteitä mahdollisia tulevia nauhoituksia varten. Yleensä äänikirjan tilaaja haluaa kuulla etukäteen lukija vaihtoehtoja. Lähetä ääninäytteesi meille osoitteeseen tiitus.kangas@nettiremppa.fi

Jos äänesi sopii johonkin tulevistä äänikirjoista, niin otamme sinuun yhteyttä ja pyydämme uutta ääninäytettä.

Äänikirjatuotanto

Haluaisitko toteuttaa kirjastasi tai tekstistäsi äänikirjan tai lyhyen podcastin? Hoidamme äänikirjapalveluita avaimet käteen periaatteella.

Meidän kautta saat:
Lukijan äänikirjaasi
Nauhoitukset
Editointi
Esikuuntelu
Julkaisu eri alustoilla
Äänikirjan markkinointi

Pyydä tarjous!

Mitä studiosta löytyy?

Podcast studiossamme on Zoom LiveTrak L-8 mikseri, joka mahdollistaa jopa kuudelle mikrofonille liitännän. Mikrofoneina käytämme Rodena ja Audiotechinaa tasokkaan äänenlaadun saamiseksi. Studion musiikista vastaa JBL:n studio monitorit. Lisävarusteina on myös Focusriten äänikortti, kameroita kuvaukseen, sekä tarvittavat ohjelmistot tuotannon nauhoittamiseen.

Saapuminen studiolle

Studio sijaitsee Espoon Nihtisillassa Kutojantie 6-8 osoitteessa. Rakennus on Knitter Business Park 1 ja sijaitsemme ylimmässä kerroksessa viihtyisissä tiloissa. Tilamme on hyvin ilmaistoitu ja meluhaittoja ei ole.

Varatessasi ajan sinulle tullaan avaamaan ovet, sekä opastamaan äänityksessä. Mikäli tarvitset enemmän apua käytännössä, autamme sinua mielellämme!

Meillä nauhoitettua

Kangas & Somerma Podcast

Nettirempan Kangas & Somerma on podcast, jossa puhumme markkinoinnista, myynnistä, internetistä ja kaikista ajankohtaisista kutkuttavista asioista. Kerro meille mistä aiheesta sinä haluaisit meidän keskustelevan!

ADHD x Samps Podcast

ADHD x Samps Podcast on perustettu jakamaan ja keskustelemaan ADHD:n vahvuuksista sekä haasteista. P

Bitcoin standardi äänikirja

Legendaarinen Bitcoin standardi -kirja äänitetään studiolla. Kirja kertoo vaihtoehtoisesta avoimesta rahajärjestelmästä. 

Jätä yhteydenottopyyntö ja varaa aika studiolle