fbpx

Miten kehität markkinointiasi mahdollisimman tehokkaasti?

Ilmainen 30 minuutin markkinointikonsultointi

Moni ymmärtää, että markkinointi ja myynti on tärkeää, mutta ei ole varma miten sitä kannattaisi tehdä tai mitä siitä kannattaisi maksaa. Moni päätyy ostamaan palveluita, joista ei ole mitään hyötyä ja joista ei kannattaisi maksaa kenellekään penniäkään. Me tiedämme, mitä kannattaa tehdä, että saat kauppaa ja voimme kertoa sen sinulle ilmaiseksi. Me osaamme hankkia sinulle ostavia asiakkaita netistä. Meillä on jo nyt useita remontti- ja huoltoalalla toimivia asiakkaita, joiden uusien asiakkaiden määrä on kymmenkertaistunut yhteistyön aloittamisen jälkeen. Teemme mielellämme markkinointia myös muille aloille. Eniten osaamista meillä on remontti- ja huoltoalan markkinoinnista, mutta oppia on helppo soveltaa muihinkin aloihin.

Mitä?

Käymme konsultaatiossa läpi yrityksesi liiketoimintaa ja kartoitamme nykytilanteesi. Yrityksen markkinointi on laaja käsite ja keskustelumme keskittyy pääosin digimarkkinoinnin keinoihin. Keskustelemme siitä, kuinka paljon lisää kauppaa voisi mahdollisesti saada aktivoimalla jatkuvan ja tehokkaan prosessin. Voit osallistua konsultointiin puhtaasti mielenkiinnosta, sillä rohkaisemme mielellämme yritystäsi lähtemään mukaan nykyaikaiseen ja kustannustehokkaaseen prosessiin. Konsultaation jälkeen arvioimme kuinka voisimme päästä tavoitteisiinne ja annamme tarjouksemme.

Kenelle?

Alasta riippumatta kuka tahansa voi ottaa meihin yhteyttä. Eniten osaamista meillä on remontti- ja huoltoyrityksistä, mutta osaamistamme voi helposti soveltaa myös muihin aloihin ja palveluihin. Konsultointi sopii sinulle, mikäli haluaisit hankkia asiakkaita helpommin internetistä ja haluat kasvattaa internetmarkkinoinnin tuloksia.

Kannattaako osallistua?

Ehdottomasti kannattaa! Usein kohtaamme tilanteen, jossa rahaa on palanut suuriakin summia ilman yhtään tulosta. Tähän voimme vaikuttaa jatkuvalla seurannalla, kohdentamisella ja myynnin polun helpottamisella digitaalisesti. Asiakas, joka ei päädy luoksesi, koska hän ei löydä palveluitasi ei myöskään päädy ostamaan. Jos yhden kaupan suuruus on esimerkiksi 500€a ja menetät kymmenen asiakasta tällä tavalla kuukaudessa, se tekee jo 5000€ kuukaudessa. Vuodessa tuo summa on jopa 60 000€. Tästä syystä kannattaa ehdottomasti ryhtyä tuumasta toimeen!

Ota yhteyttä 👌

Ota yhteyttä 👌