Hanki lisää asiakkaita markkinointikoneella - työkalu jota jokainen yritys himoitsee

Tarvitseeko yrityksesi markkinointia, mutta haluaisit mielummin hallita sitä itse kuin ostaa ulkopuolisen toimijan hallitsemaan sitä? Tai tekeekö yrityksesi jo itsenäisesti markkinointia, mutta tiedostat että voisit viedä markkinointisi uudelle tasolle?

Markkinointikone on ratkaisu yrityksille jotka haluavat hoitaa markkinointia oman tiimin voimin, mutta kaipaavat sysäystä sen aloittamiseen tai seuraavan askeleen ottamiseen.

Kyseessä on siis 1-3 päivän mittainen työpaja, missä lähdetään toteuttamaan markkinointia käytännössä. Tehdään mainoksia, automaatioita ja uusia myyntisivuja.

Yksilöllisesti räätälöity työpaja

Markkinointikone on kone joka tuottaa teille myyntiä. Työpajassa rakennamme sen yhdessä, niin että pystytte hallinnoimaan, muokkaamaan ja jalostamaan jatkoa varten. Huomioin työpajasssa jokaisen osallistujan siten, että kaikki oppivat uusia asioita ja saavat suoritettua tehtäviä jotka haastavat juuri sopivasti.

Helppokäyttöiset työkalut ja ohjeet

Samalla kun teemme markkinointikonetta, niin opastamme selkeiden ohjeiden avulla miten markkinointikonetta voi mukauttaa ja kehittää jatkossa, muuttuvan ympäristön mukaan. Jokaisesta työkalusta tulee sekä videomuotoinen että tekstimuotoinen ohje.

Markkinoinnin johtaminen uudelle tasolle

Markkinointikonetta on helppo ohjata, kun tulosten raportointi on reaaliaikaista. Trendien muutokset huomataan nopeasti ja niihin voi reagoida. Kun eri mainoskanavien ja mainosten tulokset on selkeästi eroteltu, on helppo tehdä päätöksiä.

Tiimisi ryhmäyttäminen ja virkistäytyminen

Markkinointikone-työpaja tarjoaa tiimillesi paitsi oppimiskokemuksen myös mahdollisuuden ryhmäytyä ja nauttia poikkeuksellisesta työpäivästä. Työpaja voidaan järjestää joustavasti eri ympäristöissä, kuten toimistolla, viihtyisissä kokoustiloissa tai luonnonrauhassa mökillä.

Kenelle Markkinointikone sopii?

Markkinointikone on suunniteltu erityisesti yrittäjille, jotka haluavat ottaa markkinoinnin ohjat omiin käsiinsä tai hallita sitä yrityksen sisäisesti. Se sopii erinomaisesti myös verkkokauppiaiden ja muiden markkinointivetoisten liiketoimintojen tehostamiseen.

Markkinointikone on kasvavan yrityksen tärkein työkalu

Eikä se ole pelkästään työkalu, vaan investointi yrityksesi tulevaisuuteen. Yhdessä työpajassa voit rakentaa yrityksellesi koneen joka tuottaa uusia asiakkaita ja lisää myyntiä yrityksellesi. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous markkinointityöpajasta!