fbpx

Tulospohjaista markkinointia

tehokkaasti ja kokonaisvaltaisesti

Nettiremppa on täyden palvelun digitoimisto. Tulospohjaisella markkinoinnilla hallinnoimme kaikkea yrityksenne toimintaa netissä.

Asiakkaan menestyminen tarkoittaa menestymistä meille. Teemme kaikkemme päästäksemme yhteiseen tavoitteesen asiakkaamme kanssa.

Nettirempalla tehdään työtä pitkäjänteisesti, ja tavoitteenamme on parantaa asiakkaidemme kykyä hankkia uusia asiakkaita netistä pitkällä aikavälillä.

 

Tilaa Työnäyte

Mietityttääkö sinua markkinoinnin ulkoistamisen järkevyys? Työnäyte on riskitön tapa tutustua toimintaamme. Jos et ole tyytyväinen työnäytteen tuloksiin, saat rahasi takaisin.

Työnäytteellä riskitön aloitus markkinointiin

Työnäyte sisältää kattavan analyysin yrityksesi markkinoinnin tilasta, sekä toteutamme tärkeimmät asiat mitä yrityksesi pitää tehdä markkinoinnin kehittämiseksi.

Se mitä työnäyte käytännössä sisältää, riippuu aina siitä yrityksestä kenelle työnäyte tehdään. Markkinointi on laaja kokonaisuus, ja jokaiselle yritykselle pitää tehdä markkinointia eri tavalla.

Digimarkkinointimme pähkinänkuoressa 🥥

Hakukoneoptimointi on prosessi, jolla yrityksen nettisivut pyritään saamaan näkyviinn hakukoneissa silloin kun potentiaalinen asiakas etsii yrityksen tarjoamia palveluita tai tuotteita.

Tiesitkö, että n. 90% kaikista sivustoista ei saa yhtään liikennettä orgaanisesti eli ilmaiseksi hakukoneen avainsanoilla? Hakukoneoptimointi on pitkä prosessi, johon vaikuttaa moni tekijä aina sisällöstä käyttökokemukseen ja sivuston nopeutukseen. Keskimäärin kestää 2-vuotta saada sivustot esille hakukoneessa.

Toteutamme asiakkallemme hakusanamainontaa sekä googlen display-verkostossa näkyvää mainontaa.

Hakusanamainonnassa ostetaan huutokaupalla jokaiselle avainsanalle kerrallaan. Eli kun asiakas hakee hakukoneesta jotain tuotetta tai palvelua, niin se joka maksaa eniten saa ylimmän mainospaikan. Myös muita vaikuttavia tekijöitä on. Jokaisella mainoksella on laatupisteet, joka vaikuttaa myös hinnoitteluun ja näkyvyyteen. Mitä laadukkaampi mainos, sitä halvempia klikkauksia sillä saa. Optimointia riittää jatkuvasti.

Display-mainonnassa ostetaan mainospaikkoja erilaisilta sivustoilta, jotka ovat antaneet googlelle luvan näyttää mainoksia. Täältä voi saada paljon halpoja klikkauksia, mutta yleensä konversioprosentti on huomattavasti pienempi mitä hakusanamainonnassa. Toimii joidenkin tuotteiden ja palveluiden kohdalla erittäin hyvin.

Toimintamme keskeisimpiin toimintoihin kuuluu Facebook-mainokset. Teemme uusia mainoksia jatkuvasti ja pyrimme siihen, että mainokset pysyvät tuottavina ja tuovat jatkuvasti maksavia asiakkaita niin paljon, että mainoksiin menevä kustannus on vain pieni osa niiden tuomasta myynnistä.

Facebook tuo jatkuvasti uusia toimintoja mainostamiseen, ja tarjoaa laajat mahdollisuudet mainosten kohdentamiseen.

Vaikka ei uskoisi, niin sähköposti on monen yrityksen kustannustehokkain markkinointikanava. Autamme teitä luomaan oman sähköpostilistan ja rakentamaan sinne tarvittavat myyntiputket. Sähköpostimarkkinointi voi toimia kerran rakennettuna automaattisena myyntiputkena tai viikottain/kuukausittain lähetettävänä uutiskirjeenä.

Kaikki tietävät, että somessa tulee näkyä ja olla aktiivinen. Monelle tämä on kuitenkin mahdotonta kiireisen työn ohessa. Hoidamme puolestasi tarvittavat sisällöntuotantoon liittyvät toimenpiteet. Pidämme somekanavat aktiivisina ja tarjoamme niihin laadukasta sisältöä.

Sisällöntuotannon tavoite on hankkia potentiaalisia asiakkaita nettisivuillesi ja parantaa yrityksesi näkyvyyttä hakukoneissa ja sosiaalisissa medioissa.

Lue lisää mitä on sisällöntuotanto.

Videoilla on kätevää tuoda asiakkaille paljon infoa lyhyessä ajassa. Videokuva tuo ihmisille läheisen kuvan yrityksestä ja selkeän infon siitä, miten yritys toimii ja voi tuoda yrityksen työn jäljen konkreettisemmin ja aidommin asiakkaiden tietoisuuteen. Lue lisää videotuotannostamme.

Kotisivut ovat monen yrityksen näkyvin esittely. On siis tärkeää, että asiakas löytää sieltä tarvitsemansa tiedon nopeasti eikä huku turhan tiedon sekaan.

Yrityksen nettisivujen tärkein tehtävä on tuoda lisää uusia asiakkaita. Valitettavan monesti yrityksen nettisivut ovat tämän suhteen täysin kelvottomat.

Teemme asiakkaillemme joko kokonaan uudet nettisivut tai päivittämme jo olemassa olevia nettisivuja vastaamaan paremmin asiakkaan tarpeita.

Arvomme 👓

Vapaus

Työskentely Nettirempalla on täysin vapaata ja jokainen Nettiremppalainen tekee oman aikataulun töihin. Haluamme tukea ihmistä kasvamaan ja kehittymään sekä johtamaan itseään siten, että jokainen työntekijä näyttää todellisen potentiaalinsa yrityksen toiminnassa.

Vastuu

Vapaus tehdä töitä missä vain ja milloin vain tuo suuren vastuun. Projektit ja työt on aina hoidettava asiakkaan aikataulun mukaisesti. Vastuu tarkoittaa myös sitä, että etsimme yhteistyökumppaneiksi sellaisia tuotteita ja palveluita, joiden takana voimme rehellisesti seistä.

Luovuus

Olemme luova mainostoimisto. Etsimme jatkuvasti uusia keinoja löytää asiakkaita ja kehittää markkinoinnin tuloksia. Markkinoinnissa luovuudesta on suuri etu, sillä kilpailussa pitää osata ajatella myös laatikon ulkopuolelta. Se mikä toimi eilen, ei ehkä toimikkaan tänään.

Missiomme ja Visiomme 🔮

Missiomme on saattaa miljoona potentiaalista asiakasta palvelun tarpeen äärelle

0

Visiomme on olla johtava digitaalisen markkinoinnin toimisto, jolla on käytössään aina uusimmat välineet tulosten aikaan saamiseksi sekä mittaamiseksi.

Haluamme olla Suomen paras työpaikka, joka välittää jokaisesta työntekijästään. Työntekijät Nettirempalla tulee kuulluksi ja ideat ovat aina tervetulleita!

Ota yhteyttä 👌