fbpx

Kotisivut Yritykselle💻

Yrityksen kotisivut ovat yleensä yrityksen kasvot netissä. Jotta potentiaaliset asiakkaat päätyvät valitsemaan sinut, tulee niihin panostaa.

Nettisivuille kannattaa luoda lisäarvoa tuovaa, laadukasta sisältöä jonka avulla yrityksesi menestyy niin Google-rankingeissa kuin asiakkaiden hankkimisessa.

Mikäli haluat työskennellä nettisivujesi parissa kanssamme, ota yhteyttä!

✉ Yhteydenotto 👇🏽

Kotisivujen merkitys liiketoiminnassa

Kotisivujen merkitys liiketoiminnassa

Kotisivujen merkitys yritystoiminnassa on myynnin ja näkyvyyden kannalta tärkeää. Kotisivut ovat kokoajan asiakkaiden saatavilla. Yleisin tapa tutustua palveluihin ja tuotteisiin tapahtuu verkossa, jonka jälkeen usein tapahtuu jo ostopäätös tai jalkaudutaan yrityksen fyysisiin tiloihin tarkastelemaan ja pohtimaan ostopäätöstä. Kotisivut toimivat ikään kuin yrityksen kasvoina tai käyntikorttina. Moni ajattelee ettei yritystä ole ilman kotisivuja.

📈

Hyvin tehdyt kotisivut lisäävät tuloksia

Jos kotisivut ovat hitaat, vanhanaikaiset tai suojaamattomat, konversion eli kotisivuille asetetun myyntitavoitteen todennäköisyys laskee huimasti. Asiakas poistuu myös todennäköisesti pikaisesti sivustoilta.

💰

Hakukoneoptimointi laskee liikenteen hintaa

Panostaminen pitkäjänteiseen hakukoneoptimointiin kannattaa. Hakukoneoptimointi parantaa näkyvyyttä hakukoneessa asiakkaan hakiessa sitä tietyllä avainsanalla. Tekemällä oikeita asioita voidaan saada ilmaista liikennettä maksullisen liikenteen sijaan, joka tukee yrityksesi kotisivujen markkinointia huomattavasti.

😍

Visuaalinen ilme puhuttelee asiakasta

Kauniisti suunnitellut kotisivumme erottuu joukosta sekä parantaa yhteydenoton todennäköisyyttä roimasti. Ulkoasu rakennetaan yhdessä asiakkaan kanssa vuorovaikutuksessa brändin mukaiseksi. Meille tärkeintä kotisivujen tekemisessä on tyytyväinen asiakas. 

Kotisivut ja niiden tarkoitus

🛒 👀

Meille kotisivujen tarkoitus on aina saada lisää myyntiä eli asiakkaita. Vaikka kotisivut olisivat visuaalisesti hienot ja muuten näyttävät, tarvitaan aina liikennettä sivustoille. Jos kotisivuille ei saada ohjattua liikennettä, eivät ne tue yrityksen myyntiä toivotulla tavalla. Keskitymme parantamaan kotisivujen konversiota eli kuinka moni sivustoilla vierailevista tekee jonkin haluamamme tavoitteen. Tavoite voi olla esimerkiksi tuotteen ostaminen, yhteydenottopyyntö tai uutiskirjeen tilaaminen.

Meillä on käytössä laadukkaat ohjelmat kotisivujen tekemiseen sekä ammattitaitoinen tiimi, joka ymmärtää kotisivujen tarkoituksen yrityksen toiminnassa. Käytämme sujuvaa hakukoneoptimointia, jota päivitämme jatkuvasti ja läpikäymme kotisivuilla tapahtuvaa liikehdintää. Saamme yrityksenne näkyville hakukoneisiin ja näin asiakkaat löytävät helpommin luoksenne. Fiksusti Oy:n kanssa jatkuvalla yhteistyöllä, olemme saaneet yrityksen nostettua googlessa heti toiseksi ensimmäisellä sivulla, kun hakee sisäremontit hakusanalla palveluita.

Meidän kauttamme hankitut kotisivut ovat yrityksenne käytössä juuri niin kauan kuin haluatte, riippumatta siitä haluatteko alkaa itse ylläpitämään sivujanne tai ulkoistaa ylläpidon jollekin toiselle taholle. Mikäli yhteistyömme päättyy, emme veloita kotisivujen toiminnan jatkuvuudesta emmekä vedä kotisivuja pois, kotisivut ovat teidän!

Kotisivut yritykselle - Toteutetut nettisivut

Me ohjaamme asiakkaan luoksesi 🎢

Yrityksen kotisivujen sisältö ja rakenne ovat tärkeässä osassa myyntiä ja palveluita, autamme ammattitaidolla kotisivujen rakentamisessa. Me muokkaamme jo olemassa olevia kotisivuja tai aloitamme puhtaalta pöydältä, suunnittelemme ja visioimme yhdessä kanssanne tai halutessanne omien näkemyksiemme mukaan juuri teidän yritystänne ja palveluitanne tarjoavat kotisivut. Tavoitteenamme on tehdä kotisivut selkeiksi, houkutteleviksi ja palveluitanne myyväksi. Käymme yhdessä kanssanne läpi mikä on teidän yrityksenne liikeidea, millaisia palveluita tarjoatte, keitä ovat asiakkaanne. Jatkossa teidän ei tarvitse huolehtia lainkaan kotisivuistanne, me hoidamme sen! Onnistuneen kotisivuprojektin jälkeen suosittelemme tutustumaan digimarkkinoinnin palveluihimme, jotta saamme kotisivujen liikennettä kasvatettua.

 Jutellaan lisää projektistasi! 👍

Ota yhteyttä 👌