fbpx

Kotisivut Yritykselle💻

Yrityksen kotisivut ovat yleensä yrityksen kasvot netissä. Jotta potentiaaliset asiakkaat päätyvät valitsemaan sinut, tulee niihin panostaa.

Nettisivuille kannattaa luoda lisäarvoa tuovaa, laadukasta sisältöä jonka avulla yrityksesi menestyy niin Google-rankingeissa kuin asiakkaiden hankkimisessa.

Mikäli haluat työskennellä nettisivujesi parissa kanssamme, ota yhteyttä!

✉ Yhteydenotto 👇🏽

Kotisivujen merkitys liiketoiminnassa

Kotisivujen merkitys liiketoiminnassa

Kotisivujen merkitys yritystoiminnassa on myynnin ja näkyvyyden kannalta tärkeää. Kotisivut ovat kokoajan asiakkaiden saatavilla. Yleisin tapa tutustua palveluihin ja tuotteisiin tapahtuu verkossa, jonka jälkeen usein tapahtuu jo ostopäätös tai jalkaudutaan yrityksen fyysisiin tiloihin tarkastelemaan ja pohtimaan ostopäätöstä. Kotisivut toimivat ikään kuin yrityksen kasvoina tai käyntikorttina. Moni ajattelee ettei yritystä ole ilman kotisivuja.

📈

Hyvin tehdyt kotisivut lisäävät tuloksia

Jos kotisivut ovat hitaat, vanhanaikaiset tai suojaamattomat, konversion eli kotisivuille asetetun myyntitavoitteen todennäköisyys laskee huimasti. Asiakas poistuu myös todennäköisesti pikaisesti sivustoilta.

💰

Hakukoneoptimointi laskee liikenteen hintaa

Panostaminen pitkäjänteiseen hakukoneoptimointiin kannattaa. Hakukoneoptimointi parantaa näkyvyyttä hakukoneessa asiakkaan hakiessa sitä tietyllä avainsanalla. Tekemällä oikeita asioita voidaan saada ilmaista liikennettä maksullisen liikenteen sijaan, joka tukee yrityksesi kotisivujen markkinointia huomattavasti.

😍

Visuaalinen ilme puhuttelee asiakasta

Kauniisti suunnitellut kotisivumme erottuu joukosta sekä parantaa yhteydenoton todennäköisyyttä roimasti. Ulkoasu rakennetaan yhdessä asiakkaan kanssa vuorovaikutuksessa brändin mukaiseksi. Meille tärkeintä kotisivujen tekemisessä on tyytyväinen asiakas. 

Kotisivut ja niiden tarkoitus

🛒 👀

Meille kotisivujen tarkoitus on aina saada lisää myyntiä eli asiakkaita. Vaikka kotisivut olisivat visuaalisesti hienot ja muuten näyttävät, tarvitaan aina liikennettä sivustoille. Jos kotisivuille ei saada ohjattua liikennettä, eivät ne tue yrityksen myyntiä toivotulla tavalla. Keskitymme parantamaan kotisivujen konversiota eli kuinka moni sivustoilla vierailevista tekee jonkin haluamamme tavoitteen. Tavoite voi olla esimerkiksi tuotteen ostaminen, yhteydenottopyyntö tai uutiskirjeen tilaaminen.

Meillä on käytössä laadukkaat ohjelmat kotisivujen tekemiseen sekä ammattitaitoinen tiimi, joka ymmärtää kotisivujen tarkoituksen yrityksen toiminnassa. Käytämme sujuvaa hakukoneoptimointia, jota päivitämme jatkuvasti ja läpikäymme kotisivuilla tapahtuvaa liikehdintää. Saamme yrityksenne näkyville hakukoneisiin ja näin asiakkaat löytävät helpommin luoksenne. Fiksusti Oy:n kanssa jatkuvalla yhteistyöllä, olemme saaneet yrityksen nostettua googlessa heti toiseksi ensimmäisellä sivulla, kun hakee sisäremontit hakusanalla palveluita.

Meidän kauttamme hankitut kotisivut ovat yrityksenne käytössä juuri niin kauan kuin haluatte, riippumatta siitä haluatteko alkaa itse ylläpitämään sivujanne tai ulkoistaa ylläpidon jollekin toiselle taholle. Mikäli yhteistyömme päättyy, emme veloita kotisivujen toiminnan jatkuvuudesta emmekä vedä kotisivuja pois, kotisivut ovat teidän!

Kotisivut yritykselle - Toteutetut nettisivut

Me ohjaamme asiakkaan luoksesi 🎢

Yrityksen kotisivujen sisältö ja rakenne ovat tärkeässä osassa myyntiä ja palveluita, autamme ammattitaidolla kotisivujen rakentamisessa. Me muokkaamme jo olemassa olevia kotisivuja tai aloitamme puhtaalta pöydältä, suunnittelemme ja visioimme yhdessä kanssanne tai halutessanne omien näkemyksiemme mukaan juuri teidän yritystänne ja palveluitanne tarjoavat kotisivut. Tavoitteenamme on tehdä kotisivut selkeiksi, houkutteleviksi ja palveluitanne myyväksi. Käymme yhdessä kanssanne läpi mikä on teidän yrityksenne liikeidea, millaisia palveluita tarjoatte, keitä ovat asiakkaanne. Jatkossa teidän ei tarvitse huolehtia lainkaan kotisivuistanne, me hoidamme sen! Onnistuneen kotisivuprojektin jälkeen suosittelemme tutustumaan digimarkkinoinnin palveluihimme, jotta saamme kotisivujen liikennettä kasvatettua.

 Jutellaan lisää projektistasi! 👍

Hakukoneoptimointi ja sivuston nopeus
Teemme kotisivut aina hakukoneoptimointi, sekä käyttäjäystävällisyys mielessä
Helppokäyttöisyys & Brändiulkoasu
Teemme sivustomme aina asiakkaan brändin mukaan, sekä kehitämme asikkaan käyttäjäkokemusta
Kotisivut joiden päälle on helppo rakentaa liiketoimintaa
Teemme valmiiksi artikkelipohjat ja muut tarvittavat toimenpiteet sivuston ylläpitämisen helpoittamiseksi
Previous
Next

Kotisivut yritykselle laadukkaasti sekä kustannustehokkaasti

Yrityksen kotisivut ovat auki joka päivä 24 tuntia. Tämä  mahdollistaa sen että aina kun potentiaalinen asiakas ajattelee tarjoamiasi palveluita, hänellä on mahdollisuus lukea niistä lisää kotisivuillasi. Voit periaatteessa ajatella kotisivujasi kuin myyjää. Kotisivut ensin houkuttelevat asiakkaan kiinnostumaan tuotteestasi, ja sen jälkeen antaa informaatiota asiakkaalle ja näin ohjaa asiakkaan ostopäätökseen. Yrityksen kotisivuille ei tosin tarvitse maksaa palkkaa muuten kuin hosting, domain ja ylläpitomaksujen muodossa ja nämäkin kulut ovat usein paljon pienemmät kuin myyjän palkkaus.

Teemme kotisivut yrityksille valmiiksi hakukoneoptimoituna

Hakukoneoptimointi on yksi tärkeimmistä asioista, mitä pitää tehdä, jotta kotisivut näkyvät ja pääsevät hyvälle sijoitukselle Googlen hakutuloksissa. Tämä lisää hakukoneen kautta saapuvia asiakkaita ja parantaa huomattavasti mahdollisuuksia kilpailijoita vastaan.

Sivumme ovat käyttäjäystävälliset ja nopeat

Käytämme aina parhaaksi todettuja käytäntöjä yrityksien kotisivujen valmistuksessa. Yksi nopeuteen vaikuttava asia on laadukas host-palvelin, joka on siis paikka, jossa kotisivut fyysisesti ovat. Jotta kotisivut lataavat muille käyttäjille nopeasti (tästä myös Google parantaa kotisivujen sijoitusta), on host-palvelimen oltava riittävän hyvä ja sijaittava mielellään Suomessa. Meillä on kokemusta eri palvelimista ja käytämme aina asiakkaalle sopivinta vaihtoehtoa! 

Kotisivujen on oltava myös myyvät. Teemme ne aina asiakasryhmän tarpeet mielessä pitäen, jotta lopputulos on selkeä ja keskittyy asioihin, joita kotisivuilla todella halutaan myydä.  

Teemme nettisivut tarpeen tullen myös AMP-teknologiaa käyttäen. Lue lisää täältä.

Visuaalisesti miellyttävät kotisivut yritykselle

Tekemämme kotisivut ovat aina visuaalisesti miellyttäviä ja ne tuovat tuotteesi/palvelusi positiivisesti esille. Laadukkaat tuotekuvaukset sekä kuvat kuuluvat pakettiin! 

Käytämme luotetuimpia teknologioita

Käytämme kotisivujen tekoon WordPressiä sekä Woocommercea, jotka ovat mielestämme parhaat teknologiat kotisivujen/verkkokauppojen tekoon. Nämä ovat markkinoiden luotetuimpia sivuston luontityökaluja. Asiakkaana sinun ei kuitenkaan tarvitse huolehtia näiden käytöstä, sillä se on meidän työmme!

Omistat itse kotisivusi

Mikäli haluat vaihtaa kotisivujesi ylläpitäjää tai haluat ylläpitää sitä itse, se onnistuu helposti. Meiltä ei kotisivuja tarvitse ostaa ulos yhteistyön päätyttyä, omistat ne nyt ja aina! 

Rautainen tukitiimi takanasi

Meidän asiakkaana et jää yksin, eikä sormi jää suuhun, kun on kyse kotisivuista! Kotisivujen avulla on mahdollista saada huikeaa lisää myyntiin, kun potentiaaliset asiakkaat löydetään ja kaikki tuleva liikenne seurataan! Kourallinen eri alojen ammattilaisia Nettirempan takana takaavat, että saat palveluillesi /tuotteillesi loistavat ja toimivat sivut, niin tekniikan, analytiikan kuin kuvien ja tekstien puolesta! Täydellinen paketti siis!

Kotisivujen tutkimus (analytiikkaa ja konversioseurantaa)

Kotisivujen toimivuuden ja potentiaalisten asiakkaiden (liidien) seuraamiseksi asennamme sivuille myös Googlen analytiikkaa mahdollistavia koodeja. Analytiikan avulla pystymme seuraamaan hyvin tarkasti liidejä ja katsomaan mitä voisimme parantaa sivuilla, jotta se olisi tehokas ja myisi mahdollisimman hyvin. Jotta tietojen keräämisestä saadaan kaikki irti, tehdään kaikki tarvittava ohjelmoiminen meidän puolesta. Asiakkaan ei tarvitse kuin nauttia hedelmistä! 
Hakukonemarkkinointia

Potentiaaliset asiakkaat odottavat, ota yhteyttä jo tänään!

Ota yhteyttä 👌