fbpx
Google Partner

Google Partner-kumppani

Google Partner on Googlen tarjoama tunnus Google Adsin käyttäjille, kuten mainostoimistoille.

google partners

Käytetyimpänä hakukoneena Google tarjoaa hakusanamainontaan kehitetyn Google Ads-hallintatyökalun markkinointiin, joka on maailmanlaajuisesti yksi tehokkaimpia sekä suosituimpia markkinoinnin alustoja mm. mainostoimistoilla.

Mainostaminen Googlessa edellyttää Google Ads-hallinoijatilin luomista, jossa luodaan kullekin mainostajalle oma mainostili.

Googlella on vuonna 2013 lanseerattu Google Partners-markkinointiohjelma Google Ads-hallinoijatilin haltijalle, johon tietyin edellytyksin pääsee mukaan Google Partneriksi, saaden erilaisia työkaluja mainoskampanjoiden tuloksien kasvattamiseen.

Google sekä Googlen hyödyntäminen ovat monipuolisia, joskin vaativat perehtymisen monipuolisuuden hyödyntämiseen markkinoinnissa ja mainoksien tehokkuudessa.

Lue seuraavaksi pääkohdat seuraavista aiheista: Mikä on Google Partner-kumppani ja miksi Google Adsin käyttäminen kannattaa?

google partners markkinointiohjelma

Google Partner on Googlen tarjoama tunnus Google Adsia hyödyntäville tahoille, kuten esimerkiksi mainostoimistoille, jotka ovat todistetusti kasvattaneet asiakasyritystensä liikevaihtoa Google Ads-kampanjoiden avulla ja sertifioituneet Google Ads-osaamisesta sekä asiantuntijuudesta.

mainostoimistona google partner-kumppani

Google Partner-tunnuksen saanut mainostoimisto tunnetaan nimityksellä Google Partner-kumppani.

Google Partner-kumppani saa Googlen tarjoamia etuja tarvekohtaisesti, esimerkiksi koulutuksia, tukimenetelmiä ja tunnustuksia, joita hyödynnetään asiakkaiden Google Ads-kampanjoiden suunnitteluun ja kehittämiseen.

Google Partner-kumppanin asiakkaana saat sekä osaavan ja asiantuntevan markkinoijan myös ajankohtaiset Googlen tarjoamat edut oman yrityksen liikevaihdon kasvattamiseen.

Nettiremppa Oy on ansainnut Google Partner-tunnuksen osoituksena tuloksellisesta Google Ads-kampanjoiden ylläpitämisestä asiakastileillään.

google ads

Tehokas tapa kasvattaa liikevaihtoa

Tavoitteena on mainoksen näyttäminen henkilöille, jotka käyttävät mainoksessa esiintyvää hakusanaa ja siten henkilön siirtyminen klikkauksella mainostajan sivulle.

Google Adsin käyttämistä mainonnan toteuttamiseen kannustaa myös kustannustehokkuus. Mainostaja maksaa vain saamistaan klikkauksista eli maksua ei kerry esimerkiksi mainoksen käynnistämisestä tai näyttämistä hakukonetuloksessa ilman, että mainosta klikataan.

Seuraa mainoskampanjoiden tehokkuutta

Mainoskampanjoiden toteuttaminen ja tehokkuuden seuraaminen Google Adsissa on helppoa. Mainoskampanjoiden sekä mainosten yksilöllistä toimivuutta seurataan reaaliajassa, jossa nähdään esimerkiksi käytetty mainosbudjetti, mainoksen näyttökerrat, mainosklikkaukset sekä konversiot.

Mainoskampanjaa suunniteltaessa, täytyy selvittää mitkä hakusanat ovat haetuimpia kunkin mainoksen kohdalla ja millaisen mainoksen rakentaa, jotta mainos sisältää selkeän sekä ytimekkään informaation mainonnan kohteesta. 

Mainoskampanjan budjetin voi määritellä haluamaksi, mutta jota on kuitenkin seurattava, ettei budjetti esimerkiksi ylity.

Google Adsin ollessa jo hallussa, kannattaa perehtyä laajemmin, kuinka optimoida Google Ads mainoksia tehokkaasti.

Haluatko tietää lisää Google Adsin käytöstä tai etsitkö kenties osaavaa mainostajaa yrityksellesi?

Ota yhteyttä jo tänään!

Ota yhteyttä 👌