Digimarkkinointi

Etsimme pitkäjänteisiä ja hyviä yhteistyökumppanuuksia jatkuvasti.

✉ Yhteydenotto 👇🏽

Digimarkkinointi palvelut

Nettiremppa on tulospohjainen mainostoimisto. Suurimman tuloksen saavutamme pitkillä yhteistyökumppanuuksilla, kun pääsemme asiakkaan kanssa nauttimaan yhteisen työmme hedelmistä. Asiakkaan näkökulmasta tämä tarkoittaa sitä, että kun yhteistyökumppaninasi toimii digimarkkinointi- ja mainostoimisto, jolle maksat vain heidän ansiosta tehdystä tuloksesta, eli internetin kautta tulleista kaupoista, voit olla varma, että he tekevät töitä menestyksesi eteen.

Kotisivut Yritykselle

Kotisivut ovat monen yrityksen näkyvin esittely. On siis tärkeää, että asiakas löytää sieltä tarvitsemansa tiedon nopeasti eikä huku turhan tiedon sekaan. Teemme asiakkaillemme joko kokonaan uudet kotisivut tai päivittämme jo olemassa olevia kotisivuja vastaamaan paremmin asiakkaan tarpeita. ota yhteyttä ja hanki laadukkaat kotisivut yritykselle.

Mainosvideoilla on kätevää tuoda asiakkaille paljon infoa lyhyessä ajassa. Videokuva tuo ihmisille läheisen kuvan yrityksestä ja selkeän infon siitä, miten yritys toimii ja voi tuoda yrityksen työn jäljen konkreettisemmin ja aidommin asiakkaiden tietoisuuteen. Nettiremppa Oy tekee yhteistyötä KarmaMedia Oy:n kanssa, joka lienee alan parhaimmistoa videotuotannon ja henkilökuvauksen suhteen. 

sisältömarkkinointi

Kaikki tietävät, että somessa tulee näkyä ja olla aktiivinen. Monelle tämä on kuitenkin mahdotonta kiireisen työn ohessa. Me tulemme mukaan asiakkaiden toimintaan siten, että me hoidamme kaikki tarvittavat päivitykset sekä sisällön sivustoille tulosten tukemiseksi. Pidämme somekanavat aktiivisina ja tarjoamme niihin laadukasta sisältöä.

Facebook mainonta

Toimintamme keskeisimpiin toimintoihin kuuluu Facebook mainonta. Teemme uusia mainoksia jatkuvasti ja pyrimme siihen, että mainokset pysyvät tuottavina ja tuovat jatkuvasti maksavia asiakkaita niin paljon, että mainoksiin menevä kustannus on vain pieni osa niiden tuomasta myynnistä.

Google mainonta

Toteutamme asiakkallemme hakukonemarkkinointia. Tällä tarkoitetaan toimenpiteitä yrityksen näkyvyden parantamiseksi hakukoneissa, kuten Googlessa. Sen keskeisimpiä toimintoja ovat hakukoneoptimointi (SEO) sekä hakusanamainonta (SEM).

Se on kustannustehokkuutensa ansiosta tärkeä osa digitaalisen markkinoinnin työkalupakkia. Se on tehokas tapa ohjata sinua jo etsivät asiakkaat luoksesi nopeasti sekä edullisesti.

Sähköpostimarkkinointi

Vaikka ei uskoisi, niin sähköposti on monen yrityksen kustannustehokkain markkinointikanava. Autamme teitä luomaan oman sähköpostilistan ja rakentamaan sinne tarvittavat myyntiputket. Sähköpostimarkkinointi voi toimia kerran rakennettuna versiona tai viikottain/kuukausittain lähetettävänä uutiskirjeenä.

Laita meille viestiä 👌