fbpx

Blogi

Markkinointi

Hakusanamainonta (SEM)

Hakusanamainonta SEM Hakusanamarkkinoinnin avulla saadaan asiakas kiinni silloin kun hän hakee tietoa tuotteesta. Tämän ansiosta hakukoneen kautta tuleva liikenne on usein kaikista tehokkaimmin konvertoivaa. Hakukonemainonta

Lue Lisää »
markkinointi sosiaalisessa mediassa
Markkinointi

Somemarkkinointi

Yrityksen näkyvyys somessa on koko ajan ratkaisevassa asemassa, some on usein päivittäisessä käytössä oleva formaatti, jota ihmiset hyödyntävät kukin omiin tarpeisiinsa.

Lue Lisää »
Markkinointi

Sisältömarkkinointi

Mitä hyötyä on sisältömarkkinoinnista? Sisältömarkkinointi on kiinnostavaa, laadukasta, houkuttelevaa sisältöä, joka käsittää esimerkiksi kuvia, videoita, blogeja, artikkeleita, podcasteja.

Lue Lisää »
Digitaalinen Markkinointi
Markkinointi

Sisällöntuotanto

Somen käyttö ja sen nykyisen olemassaolon itsestäänselvyys tarjoaa yrityksille mahdollisuuksia kohdata asiakkaitaan eri näköaloilta. Kotisivujen lisäksi erilaiset some-kanavat, kuten facebook ja instagram ovat täydellisiä alustoja luomaan näkyvyyttä. Ajankohtaisuus ja kiinnostavat aiheet eri alojen yritysmaailmassa ja yleisesti maailmasta vetävät puoleensa, näiden toteuttamista varten erilaisten tekstien tuottaminen, kuten blogien ja artikkeleiden suosio on kasvanut huimasti.

Lue Lisää »

Ota yhteyttä 👌